Corona virus update MCO Herperduin Trophy

De overheid heeft op 6 mei bekend gemaakt dat het mogelijk is om sportwedstrijden zonder publiek vanaf 1 september weer door te laten gaan, dit zou betekenen dat de MCO Herperduin Trophy die gepland staat voor 6 september dus door kan gaan.

Toch leven we als club en organisator van de marathon in grote onzekerheid of we het evenement zoals gepland kunnen laten plaatsvinden en wat dan de impact is van de dan geldende richtlijnen. We zullen die moeten opvolgen vanuit de overheid, gemeentes en de sportbonden. Denk bijvoorbeeld aan de 1,5 m afstand houden regel die nu geldt.
Als organisatie blijven we goede hoop houden en gaan wij ervan uit dat we de marathon zoals normaal kunnen laten plaatsvinden. Achter de schermen werken we ondanks de nodige uitdagingen toch nog hard aan de organisatie van dit prachtig evenement en houden we de richtlijnen en laatste nieuws nauwlettend in de gaten.

Klik hier voor meer Corona virus nieuws.

MCO Herperduin Trophy

Mountainbikeclub Oss organiseert een uitdagende marathon wedstrijd met tijdregistratie. Deze wedstrijd is tevens de afsluitende marathon voor de landelijke MTB marathon cup & Lady’s cup competitie.

Wanneer: Zondag 6 september
Afstanden: 35 – 70 – 105 km

Informatie en inschrijving, klik hiernaast >

Marathon

Wat biedt MCO?

  • Trainingen voor elk niveau
  • Kleding set bij lidmaatschap, zie kleding bestellen voor meer info
  • Afwisselende activiteiten voor iedereen (zoals een weekend kamperen in Nederland, een trainingsweekend in de Ardennen, een interne competitie, clubavonden en het gezamenlijk rijden van vaste routes en toertochten.)
  • Een lidmaatschap bij de NTFU: elk lid van MCO wordt automatisch lid bij de NTFU, dit betekent korting bij toertochten, een verzekering tijdens het fietsen tegen fietsschade, een tweemaandelijks blad in de bus.
  • MCO is als vereniging lid van de KNWU, dat is nodig voor het organiseren van een wedstrijdevenementen en voor leden die een KNWU wedstijdlicentie willen hebben of een fun klasse willen rijden.
  • Leden korting bij Sportvoeding webshop.
  • Speciale aanbiedingen voor clubleden.
  • Thema avonden over speciale onderwerpen zoals fietsreparatie en onderhoud,  trainingen, sportvoeding, etc.

In november 1999 is de Mountainbikeclub Oss gestart met 50 leden, sindsdien is de club uit gegroeid tot ruim 180 leden. Het doel van de club is het mountainbiken in clubverband mogelijk te maken. We doen dit door voor de leden trainingsavonden te organiseren op vele niveau’s. Voor zowel de jeugd als voor de volwassenen wordt er jaarlijks een MTB-weekend georganiseerd en mogen we als club zowel een aantal wedstrijden organiseren en natuurlijk onze jaarlijkse toertocht, die traditioneel het nieuwe MTB-seizoen inluid

Het motto van de club is: Samen uit, samen thuis.

Word lid!

Komende activiteiten:

Laatste berichten:

Corona virus (Covid19)u

Corona virus nieuws Bekijk hier het Corona protocol van MCO. Update 6 Mei GOED NIEUWS. Door de corona maatregelingen van de Regering waren wij noodgedwongen alle trainingen te stoppen tot nadere berichtgeving. Gelukkig kunnen wij mededelen dat na goedkeuring van...

Lees meer

Trainers in nieuwe jassen

Trainers in nieuwe jassen   Laat de winter nu maar komen! De trainers zijn gestoken in nieuwe warme jassen. Laat de winter nu maar komen want ze zitten er weer warmpjes bij 😉

Lees meer

Start2Bike Voorjaar 2020

MCO Start2Bike Voorjaar 2020   Vanaf zondag 29 maart 2020 Ook dit voorjaar, vanaf zondag 29 maart organiseren we in samenwerking met de NTFU weer een Start2Bike. Deelname voor deze 4 MTB-trainingen staat open voor zowel dames als heren. een gezellige leerzame...

Lees meer