Wat biedt MCO?

  • Trainingen voor de jeugd op elk niveau
  • Club tour avonden voor volwassenen
  • Kleding set bij lidmaatschap, zie kleding bestellen voor meer info
  • Afwisselende activiteiten voor iedereen (zoals een MTB-weekend in Nederland of in de Ardennen, MTB Cup Brabant competitie, clubavonden en het gezamenlijk rijden van vaste routes en toertochten.)
  • Een lidmaatschap bij de NTFU: elk lid van MCO wordt automatisch lid bij de NTFU, dit betekent korting bij toertochten, een verzekering tijdens het fietsen tegen fietsschade, een tweemaandelijks blad in de bus.
  • MCO is als vereniging lid van de KNWU, dat is nodig voor het organiseren van een wedstrijdevenementen en voor leden die een KNWU wedstijdlicentie willen hebben of een fun klasse willen rijden.
  • Speciale aanbiedingen voor clubleden.

 

 

Word lid!

Komende activiteiten:

Toertochten in de regio:

Laatste berichten:

Afscheid bestuursleden MCO

Tijdens de algemene ledenvergadering heeft het huidige bestuur Afscheid genomen, Jan, John en Reinard bedankt voor jullie inzet de afgelopen jaren!Het nieuwe bestuur heeft nu de taken officieel overgenomen.

Lees meer

Zeer geslaagde MCO leden clubdag

op zaterdag 7 oktober is er voor alle leden een clubdag georganiseerd. Rond 13.00 uur begon het al aardig druk te worden en na het maken van de groepjes gingen we al fietsend de bult op waar Adri verschillende parkoersen heeft uitgezet.Deze parkoersen waren leuk en...

Lees meer

Open Wedstrijd Oss

Aansluitend aan de LJC wordt er om 16.30uur een open wedstrijd georganiseerd. Iedereen met een mountainbike en een helm kan hieraan deelnemen. De kosten zijn € 10 en inschrijven hiervoor kan ter plaatse. Inschrijven vanaf 15.00 uur Start: 16.30 uur Wedstrijdduur: 60...

Lees meer