Bestuur

 

Organisatie en bestuur

In november 1999 is de Mountainbikeclub Oss gestart met 50 leden, na 15 jaar is de club uit gegroeid tot ruim 180 leden. Het doel van de club is het mountainbiken in clubverband mogelijk te maken. We doen dit door voor de leden trainingsavonden te organiseren op vele niveau’s. Voor zowel de jeugd als voor de volwassenen wordt er jaarlijks een MTB-weekend georganiseerd en mogen we als club zowel een aantal wedstrijden organiseren en natuurlijk onze jaarlijkse toertocht, die traditioneel het nieuwe MTB-seizoen inluid

Het motto van de club is: Samen uit, samen thuis.

Wordt jij onze nieuwe voorzitter?

Wordt jij onze nieuwe voorzitter?

Voorzitter

Vacant

Jan Keereweer

Jan Keereweer

Secretaris

In 1998 ben ik met het mountainbiken in aanraking gekomen. En het mooiste eraan vind ik het overal kunnen rijden zowel over de verharde weg als over de kleine paden. En het liefst in de rustige natuurlijke omgeving.
Lid van MCO ben ik al vanaf de oprichting in 2000.

Namens het bestuur ben ik tevens het eerste aanspreek punt voor de commissies Trainingen en Jeugd.

John van den Wetering

John van den Wetering

Penningmeester

Ik ben sinds kort bij het bestuur, waar ik het goeie werk van Antoon probeer voort te zetten als penningmeester. Naast mijn gezin, onze honden en aan het werk, besteed ik best wel wat tijd aan verschillende sporten. Een of twee keer per week probeer ik een stukje te mountainbiken, dat ik dan het liefst op mijn fatbike doe. 

Namens het bestuur ben ik tevens het eerste aanspreek punt voor de commissies Financieel en Ledenadministratie en Kleding.

Reinhard van Eldijk

Reinhard van Eldijk

Algemeen bestuurslid

Verhaaltje…Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Namens het bestuur ben ik het eerste aanspreek punt voor de commissie Activiteiten en de commissie Terrein en Faciliteiten.