Lid worden

 

Lidmaatschap Mountainbike Club Oss

  • Om lid te worden kunt u het formulier invullen op de NTFU Website. Daarna ontvangt u van ons een machtingsformulier voor de contributie. Zodra dit ondertekent bij ons retour is, is alles geregeld.
  • De contributie bedraagt  € 75,00  per jaar per lid; € 60,00 per jaar voor een jeugdlid en € 15,00 per jaar als ondersteunend lid. Ben je al lid bij een andere NTFU club dan betaal je € 45,00.
  • KNWU basislidmaatschap is €14,00 extra. (Dit is alleen als je ook wedstrijden wil gaan rijden!)
  • Via de vereniging kun je basis lid worden van de KNWU waarmee men verzekerd is voor alle fietsactiviteiten gedurende dat gehele jaar
  • Na ontvangst van deze gegevens wordt u lid van de MCO en de NTFU

Proeftraining

Iedere mountainbiker mag 3 x proef trainen bij de club, alvorens we verzoeken om lid te worden, geef voor aanvang van de training aan de trainer door dat je op proef wilt deelnemen en wat je ervaring/niveau is.
Meetrainen is op eigen risico, MCO kan niet verantwoordelijk worden gesteld.
We verzoeken om een proef training op dinsdag te starten. Doe natuurlijk wel een helm op.

Leenfietsen / Huurfietsen

Mountainbikeclub Oss heeft alleen twee fietsen in bezit voor (jongere) jeugdleden. Deze fietsen kunnen voor de proeftrainingen geleend worden tijdens de training. Dit is voor de eerste 3 à 4 keer gratis, daarna vragen wij een huurvergoeding van €5,- per training.
Volwassenen en oudere jeugd (>11 jaar) die willen ontdekken hoe leuk mountainbiken is, maar geen fiets hebben, adviseren we om e.e.a. via een fietswinkel of fietsverhuurder in de omgeving te regelen.