Jeugddag MCO 28 september 2019

 

Door Mica van Leeuwen

De jeugddag was heel leuk, want je ziet elkaar normaal nooit, naast het trainen. Je ziet hoe iemand er normaal uit ziet, we zien elkaar meestal alleen in fietskleding. Nu hadden we ook de kans, om elkaar beter te leren kennen. Je kunt samen spelen, verhalen met elkaar delen etc.

Het was erg leuk dat de jeugdcommissie deze dag georganiseerd heeft. We zijn begonnen met fietsen samen met de ouders, dit vond ik heel leuk. Mama en Papa waren heel trots op mij, want hun zien normaal niet wat ik met de training allemaal doe. En op de jeugddag kon ik dit wel laten zien, maar je kon ook je ouders uitdagen, om bijv. een race te doen samen. Er waren ook veel spelletjes om samen met iedereen te doen. Daarna hebben we lekker gegeten en ook nog lekker gespeeld op de stormbaan.

Kortom het is erg leuk om bij elkaar te komen en elkaar beter te leren kennen. Ik ben benieuwd wat we nog meer gaan doen.

Groetjes Mica van Leeuwen (MCO Jeugdlid)

Voor ouders is het mogelijk om de foto’s van de jeugddag te bekijken middels de verstrekte login. Deze link is tot 2 maanden na plaatsing van dit bericht te gebruiken.

error

Leuk stukje? Deel het op social :)