MCO – MTB Ledenweekend

 

Ardennen 24 – 25 -26 mei 2019

In het weekend van 25-25-26 mei organiseren Alex Steinvoort en Willem Derks een MTB weekend in de Ardennen. We gaan naar de mooiste routes om van de prachtige omgeving in de Ardennen te genieten. Natuurlijk is er ook een gezellig avond programma met uit eten en een drankje.

Het is de bedoeling dat we op vrijdag avond 24 mei vetrekken om te overnachten in de accommodatie waar we zaterdagochtend na het ontbijt een gezamenlijke GPS tocht gaan rijden. s’Avonds gaan we lekker uit eten en praten we na over de dag, zondag wordt er wederom flink gefietst. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen worden er groepen ingedeeld op niveau. Geïnteresseerde MCO leden kunnen zich aanmelden via de mail of een persoonlijk bericht sturen naar Alex of Willem.

<< Vorig jaar was ook errug leuk! >>

 

De kosten bedragen ongeveer € 100,- per persoon, dit is voor 2 overnachtingen en ontbijt. Drank en avond eten is voor eigen rekening.
Meld je voor 1 mei aan via: mcoweekend@gmail.com. Wij hopen op veel deelnemers zodat we er een mooi weekend van kunnen maken!

Groeten, Alex & Willem

 

error

Leuk stukje? Deel het op social :)