Sponsors

 

Onze sponsoren

Ook een club als de onze kan niet zonder sponsors. Daarom willen we via deze pagina onze sponsors in het voetlicht zetten en heel erg bedanken. Klik op de logo’s en kijk ook eens bij onze sponsors. Indien u meer informatie wilt, mail ons dan via onderstaande button.

Kusters

Kusters

Hoofdsponsor

Kusters Precision Parts is in 1973 opgericht en uitgegroeid tot een toeleverancier van hightech componenten met veertig medewerkers. Voor de productie van prototypes en kleine series, maar ook voor seriewerk bent u bij ons aan het juiste adres. Doordat we beschikken over een zeer uitgebreid en ultramodern machinepark [zie MACHINELIJST] produceren we snel en tot op de duizendste millimeter nauwkeurig. De afmeting van de vaak complexe componenten varieert van enkele millimeters tot maximaal 1300mm.

De Kabelexpert

De Kabelexpert

Hoofdsponsor

Kennis & kwaliteit
Kabels kopen kan bij vele aanbieders. Maar waarom zou u niet profiteren van de technische knowhow (en prijzen) van één van de grootste kabelspecialisten van Nederland? De Kabelexpert is de webshop van 2E Interconnection voor de zakelijke markt. 2E Interconnection is een van de meest toonaangevende kabelleveranciers van Nederland. We ontwikkelen, produceren en leveren alle soorten en maten kabels: zowel standaardkabels als speciaalkabels, van prototypes en samples tot series van vele tienduizenden.

We verkopen alleen producten van hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs. Daarnaast staan we bekend om onze productkennis, persoonlijke service en klantgerichtheid.

Trilex

Trilex

Sponsor

Door de juiste verhouding van prijs en kwaliteit van onze producten én goede expertise op het gebied van montage en levering van systeemplafonds en wanden is Trilex een betrouwbare leverancier in de afbouw en particulieren. Ook is ons bedrijf VCA gecertificeerd.

Van kleine tot middelgrote projecten maakt Trilex graag een offerte voor u.

5384SE Auto's

5384SE Auto's

Sponsor

5384 SE Autos is een RDW erkend bedrijf dat zich richt op in- en verkoop van alle jonge merken auto’s met lage kilometer standen. In onze dagelijks wisselende voorraad vindt u dan ook alle automerken terug.
Bonnet & Partners

Bonnet & Partners

Sponsor

Já, we excelleren bij Bonnet en Partners ǀ Accountants en Adviseurs in de behandeling, advisering en toepassing van alle mogelijke (en soms zelfs onmogelijke) accountancyvraagstukken. Met de nadruk op midden- en kleinbedrijf. Maar in de uitoefening van ons vak zijn we vóór alles een laagdrempelig en 100% Brabants kantoor waar de koffie altijd klaar staat.

 

Sponsorpakketten

Wij hopen ook u als partner aan deze prachtige club toe te mogen voegen!