Sponsors

Onze sponsoren

Ook een club als de onze kan niet zonder sponsors. Daarom willen we via deze pagina onze sponsors in het voetlicht zetten en heel erg bedanken. Klik op de logo’s en kijk ook eens bij onze sponsors. Indien u meer informatie wilt, mail ons dan via onderstaande button.

Kusters

Kusters

Hoofdsponsor

Kusters Precision Parts is in 1973 opgericht en uitgegroeid tot een toeleverancier van hightech componenten met veertig medewerkers. Voor de productie van prototypes en kleine series, maar ook voor seriewerk bent u bij ons aan het juiste adres. Doordat we beschikken over een zeer uitgebreid en ultramodern machinepark [zie MACHINELIJST] produceren we snel en tot op de duizendste millimeter nauwkeurig. De afmeting van de vaak complexe componenten varieert van enkele millimeters tot maximaal 1300mm.

De Kabelexpert

De Kabelexpert

Hoofdsponsor

Kennis & kwaliteit
Kabels kopen kan bij vele aanbieders. Maar waarom zou u niet profiteren van de technische knowhow (en prijzen) van één van de grootste kabelspecialisten van Nederland? De Kabelexpert is de webshop van 2E Interconnection voor de zakelijke markt. 2E Interconnection is een van de meest toonaangevende kabelleveranciers van Nederland. We ontwikkelen, produceren en leveren alle soorten en maten kabels: zowel standaardkabels als speciaalkabels, van prototypes en samples tot series van vele tienduizenden.

We verkopen alleen producten van hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs. Daarnaast staan we bekend om onze productkennis, persoonlijke service en klantgerichtheid.

Konings & Meeuwissen

Konings & Meeuwissen

Sponsor

Wij zorgen dat ondernemers binnen het midden- en kleinbedrijf  de focus op hun onderneming hebben. Want er zijn vele financiële zaken die goed geregeld moeten zijn. En dat doen wij.

Wij leveren een totaalpakket aan financiële diensten. Voor u zijn wij een partner die deskundig is en ervaring heeft op het gebied van accountancy, belastingadvies, salarisadministratie inclusief arbeidsrechtelijke ondersteuning, pensioenadvies, bedrijfsverzekeringen, organisatieontwikkeling, bedrijfsovernames en financieringen. We bieden u waardevolle adviezen, denken we mee over uw bedrijfsvoering en bieden praktische oplossingen. Dit doen we met een team van ruim honderd collega’s verdeeld over drie vestigingen in de regio’s Nijmegen en Oss.

cycleXperience – Pure Passie, Puur Fietsplezier!

cycleXperience – Pure Passie, Puur Fietsplezier!

Sponsor

Wij zijn er voor iedere wielerliefhebber. Of je nu recreatief toert of een gedreven wedstrijdrenner bent, op de weg, in de bossen of in het veld, cycleXperience is jouw wielerspeciaalzaak!

Deskundig advies en vakbekwame service staan garant voor maatwerk, afgestemd op al je fysieke
eigenschappen en sportieve ambities. Natuurlijk bieden wij je bij cycleXperience ook een grote keuze in
kwalitatief hoogwaardige accessoires en kleding.

In het oog springt de speciale dameshoek. Niet vreemd, want één van de drijvende krachten achter
cycleXperience is natuurlijk ‘onze’ Daphny van den Brand, veelvoudig Nederlands en wereldkampioen
veldrijden. Zij weet als geen ander wat wielrennende dames wensen en eisen.

Samen met haar man Johan van de Ven, zelf meervoudig Nederlands en Benelux-kampioen
mountainbiken, staat Daphny van den Brand graag voor je klaar. Gesteund door een team van
gepassioneerde professionals, die ook allemaal met het fietsvirus zijn besmet.

Wij heten je van harte welkom, online en in de winkel. Ervaar zelf de wielerbeleving van cycleXperience; House of Champions!

Orangeworks

Orangeworks

Sponsor

Orangeworks ontwikkelt met name installaties voor de foodindustrie. Met onze vertical start-up methode biedt Orangeworks turn-key oplossingen. Daarmee bespaart u tijd, geld en stress.

Onze projectorganisatie bestaat uit engineering, fabricage, assemblage, shipping, supervisie en nazorg. Kortom: we managen uw project van A tot Z.

  • Oplossingen gericht op procesverbetering bij de internationale food, bakery, confectionairy & petcare industrie: mengen, mixen, beluchten, koelen en verwarmen, koken, smelten en filtreren
  • Oplossingen voor onze partners: kwalitatief hoogwaardige machines met een hoog afwerkingsniveau en unieke verticale startup methodiek
  • Efficiënt engineerings- en productie proces
  • Wereldwijde support en service voor onze klanten

Orangeworks ontwerpt en bouwt volgens voorschriften van keuringsinstanties als PED, ASME, FM/TüV, British Standard, Lloyds en Det Norske Veritas. We werken volgens erkende lasnormen en veiligheidsinstructies. Al onze medewerkers zijn gekwalificeerd en volgen scholingen.

In 2020 heeft Orangeworks branchegenoot Tanis Food Tec overgenomen. De combinatie van de engineering en productiekwaliteit van Orangeworks en de proceskennis van TFT, geeft ons een krachtige positie in de markt.

Innovatie, kwaliteit en professionaliteit zijn de pijlers van ons succes, aldus onze opdrachtgevers. Bent u benieuwd hoe we daar in de praktijk invulling aan geven? We ontvangen u graag op onze vestiging.

Sponsorpakketten

Wij hopen ook u als partner aan deze prachtige club toe te mogen voegen!