Corona virus update MCO Herperduin Trophy

Helaas hebben wij moeten besluiten om de MCO Herperduin Trophy dit jaar niet door te laten gaan. Ondanks dat er momenteel steeds meer mogelijk wordt kunnen wij niet garanderen dat we dit mooie evenement met voldoende draagkracht kunnen organiseren. We hopen u snel toch weer te kunnen ontvangen!

MCO Herperduin Trophy

 

(Geannuleerd) Zondag 6 september 2020

Mountainbikeclub Oss organiseert een uitdagende marathon wedstrijd met tijdregistratie. Deze wedstrijd is tevens de afsluitende marathon voor de landelijke MTB marathon cup & Lady’s cup competitie.

De route gaat over natuurlijke trails door bos- en heidegebieden en zandstuifduinen in Herperduin.

De start- en finishplaats is bij het uitdagende parcours de Witte Ruysheuvel, welke bekend staat om de steile beklimmingen en technische afdalingen, waar wekelijks de trainingen worden georganiseerd voor leden van mountainbikeclub Oss.
Er zijn voldoende verzorgingsposten aanwezig, waar een uitgebreid aanbod van drank en voeding aanwezig zal zijn.

Afstanden 35 – 70 – 105 km
De marathon wedstrijd is onderverdeeld in de categorieën:

  • Dames 18+ (V18+)
  • Dames 40+ (V40+)
  • Heren 18+ (M18+)
  • Heren 40+ (M40+)
  • Heren 50+ (M50+)

SforZ Marathoncup

 

Sinds 2004!

De cup is een voortzetting van de populaire RWP Cup die al sinds 2004 bestaat. In 2020 is het al weer voor het 16e achtereenvolgende jaar dat de cup wordt georganiseerd.
Deze editie zal volledig bestaan uit Nederlandse marathons.
Ook zal er wederom een Open NK Marathon worden georganiseerd, waar de beste mountainbikers zich, op een marathon waardig parcours, kunnen meten aan elkaar.

LIV MTB Cup 2020

 

LIV Ladies Cup

Na het succes van afgelopen twee jaar is er dit jaar weer een aparte Ladies Cup met 5 wedstrijden geheel op Nederlandse bodem. Voor de einduitslag tellen de beste 3 resultaten, dus 2 schrapresultaten. De Ladies Cup wordt ook dit jaar weer ondersteund door LIV.

Data en locaties:
07.03 Apeldoorn
05.04 Groesbeek
07.06 Montferland
04.07 Amerongen (open NK)
06-09 Oss

Zie ook
https://www.facebook.com/mtbmarathoncup
http://mtbmarathoncup.nl/